|
Denne uka prøvesmakte vi Jubileumsbrødet på Evje Bakeri. Hvordan et godt grovbrød skal smake er det mange meninger om. Men brødet som er valgt ut er etter denne reporterens smak bare aldeles nydelig. Det samme mente Otras unge keeper og dommer Marius Lien (bildet). Men han jobber på Bakeriet og kan nok sies å være litt inhabil... Vi fikk også med oss noen brød hjem. Etter to-tre dager kjentes og smakte brødet omtrent like ferskt.
|
Jubileumsbrødet er altså et steinovnsbakt grovbrød. Det er bakt på "gamlemåten, i Otra-legenden Arvid "Bollis" Pedersen sine gamle ovner. Det er veldig gøy at det er Otras G-12 fotballag som får æren av å presentere og selge de første brødene. Det skjer som nevnt på NATURLIGVIS - Landbrukets Dag på Evjemoen denne helga.
Brødet vil komme i salg på Evje Bakeri rett over helga. Det vil også bli mulig å få en smaksprøve på Jubileumsfesten lørdag 21. august. Prisen er ikke helt fastsatt, men blir som brødprisen ellers i Bakeriet. Dvs. ca. 29 kroner.
Vi håper Jubileumsbrødet vil falle i smak! Spis sunt og godt, og støtt samtidig Otra IL sitt arbeid for barn, ungdom og lokalsamfunnet!
Ser det ikke herlig ut??